Skriv ut
Skriven av C Thapper C Thapper
Kategori: Fiber Fiber
Skapad den 22 juni 2018 22 juni 2018
Senast uppdaterad 09 juli 2018 09 juli 2018
Träffar: 1325 1325
 
Statusuppdatering  
Nu till Midsommar har vi erhållit en uppdaterad byggplan från Com Hems huvudentreprenör Akea vilket innebär följande:
I området kring Nod 1 (Argboda, Överbyåsen och Löknäs) har det tyvärr blivit ytterligare förseningar men att Akea under vecka 26 ska påbörja stamgrävningarna och inblåsningen av fibern för området. Installationer påbörjas vecka 28 och kommer sedan fortgå tills slutet av augusti. För de boenden som ännu inte fått tomtprojekterat och tomtgrävt kommer detta arbete fortskrida under veckorna 26-29. Orsaken till förseningen är att man valt att färdigställa schaktområden kring Abborrkroken i ett första skede och inte velat flytta maskiner och schaktlag, detta tvärt emot den information vi hade erhållit från byggentreprenören och som vi gick ut med i vårt förra nyhetsbrev – vi kan bara beklaga.
 
När det gäller boende vid Eksjön, Aborrkroken och Timmerdalen så kommer dessa områdens stamschakt vara färdigt inom kort. Tomtprojekteringar och tomtgrävningar kommer fortsätta under juli månad. Tidplan för installationer kommer vi återkomma till då detta är beroende av det arbete som ska göras kring Nod 2 längs Eksjövägen och Lomsjövägen, vilket ska utföras av annan aktörs entreprenör och där vi idag inte erhållit någon tidplan kring schaktarbetet.

Har du andra frågor eller funderingar? Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring oss på 031-79 79 200 så hjälper vi dig. Vi önskar er alla en härlig midsommar till nästa uppdatering!

Varma hälsningar,
Teamet på Fibertjänst


Copyright © 2018 Fibertjänst Sverige AB org. 559018-9329 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.