Information från Fibertjänst 2018-04-27
 
Statusuppdatering  
Äntligen har det börjat röra på sig i området efter vintern!
Senaste rapporteringen från Com Hems byggentreprenör Akea låter meddela att man påbörjar arbetet med stamgrävningen under vecka 18. Marken är fortsatt mycket blöt efter att tjälen precis släppt och riskerar att skadas om man startar grävning för tidigt. Därför startar Akea upp etapp för etapp där det är lämpligt. Tomtgrävningarna har pågått under en period och fortsätter nu under maj månad.
Installationer påbörjas inom kort
Parallellt med ovan nämnda arbetet så kommer installationerna påbörjas och detta är nästa moment som berör er på så sätt att ni behöver vara hemma. Installationen bokas över telefon, så var uppmärksam på om du har missade samtal från nummer du inte känner igen.

Boenden i Argboda, Överbyåsen och Löknäs kommer att färdigställas och kopplas in under perioden maj/juni och tillhör nod 1. Mer information om hur du beställer tjänst och hur din fiberdosa fungerar kommer när det närmar sig inkoppling.

När det gäller boende vid Eksjövägen, Lomsjövägen, Eksjön, Aborrkroken och Timmerdalen så kommer dessa områdens stamschakt vara färdigt till midsommar för att sedan färdigställas med installationer från juni till slutet av sommaren. Dessa boende tillhör nod 2.
 
Boende på gränsen mellan dessa nodområden kan i enstaka fall hamna tidigare eller senare i installationsfasen, där var och en i så fall kontaktas via telefon. 

Återställning
Så kallad tillfällig återställning sker löpande under byggnation och den slutgiltiga återställningen sker när hela området är installerat och fungerande. Detta för att underlätta eventuella felsökningar om något visar sig inte fungera.

Har du andra frågor eller funderingar? Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring oss på 031-79 79 200 så hjälper vi dig!

Varma hälsningar,
Teamet på Fibertjänst


Copyright © 2017 Fibertjänst Sverige AB org. 559018-9329 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Se hela utbudet av valbara tjänster på villa.itux.se