Vi önskar alla en fortsatt härlig sommar med goda nyheter!
Intresset på Värmdö fortsätter öka och det tycker vi är jätteroligt! Vi får fortsatt många förfrågningar om beställningar. Nätägaren Com Hem har därför efter överläggningar med Akea, ansvarig entreprenör för området, beslutat att fortsätta hålla beställningarna öppna så länge det är praktiskt möjligt att lägga till beställningar. Detta innebär att fram tills byggnationen är på just din gata, är det möjligt att göra en beställning!
Beställ på www.fibertjanst.se
Har du ännu inte beställt så gör du det enkelt på vår hemsida fibertjanst.se. Du kan även ringa oss på 031-79 79 200 så ordnar vi det tillsammans! En anslutning kostar 23 900 kr och i det priset ingår bland annat grävning på tomt och installation av din fiberdosa på insidan. Betalar gör du naturligtvis först när allt är installerat och klart! 
Med fiber i huset är du väl förberedd med en stabil uppkoppling som hanterar alla framtida tjänster, såsom säkerhets- vård och omsorgstjänster. Fiberanslutningen är även avdragsgill vid en framtida försäljning av din fastighet.
Om du har funderingar eller frågor så tveka inte att kontakta vår kundtjänst som finns här för dig. Vi hörs åter nästa nyhetsbrev!

Vi önskar er alla en fortsatt härlig sommar!

Varma hälsningar,
Teamet på Fibertjänst


Copyright © 2017 
Fibertjänst Sverige AB org. 559018-9329 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.