Information från Fibertjänst

 

Nu går vi in i slutspurten och stänger snart för fler beställningar på Nordvästra Vindö! Det innebär att du som ännu inte har beställt behöver göra det senast 30 juni för att få tillgång till ett öppet fibernät av absolut toppklass - med flera av de stora tjänsteleverantörerna såsom Boxer, Bahnhof, Com Hem, Viasat m.fl. att välja emellan!

Beställ på www.fibertjanst.se
Beställer gör du enkelt på vår hemsida www.fibertjanst.se. Du kan även ringa oss på 031-79 79 200 så ordnar vi det tillsammans! En anslutning kostar 23 900 kr och i det priset ingår bland annat grävning på tomt och installation av din fiberdosa på insidan. Betalar gör du naturligtvis först när allt är installerat och klar och själva betalningen går till Com Hem, som är nätägare.

Trygg fiberleverantör
Com Hem som nätägare är en stor och trygg leverantör och har sedan tidigare ca två miljoner anslutna hushåll. De har lång erfarenhet och utvecklar ständigt sina nät. Dessutom har de en kundservice med hög servicenivå och långa öppettider! 

Att bygga ett fibernät är ett stort projekt och involverar flera olika parter med respektive spetskompetenser. Fibernätet byggs av entreprenören AKEA på uppdrag av nätägaren Com Hem. Com Hem äger och förvaltar sedan det färdigbyggda nätet med hjälp av kommunikationsoperatören iTUX. Fibertjänst roll är att identifiera områden med intresse för fiber, sköta säljprocessen och hålla i kontakten med er kunder. Nu kör vi!

 

Väl mött,
Teamet på Fibertjänst

 


Copyright © 2017 Fibertjänst Sverige AB org. 559018-9329
I Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. I

 

Se hela utbudet av valbara tjänsteleverantörer på villa.itux.se